Warning: include_once(/home/content/71/9633471/html/byb/wp-content/plugins/wpmudev-videos/includes/dash-notice/wpmudev-dash-notification.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/71/9633471/html/byb/wp-content/plugins/wpmudev-videos/wpmudev-videos.php on line 455

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/content/71/9633471/html/byb/wp-content/plugins/wpmudev-videos/includes/dash-notice/wpmudev-dash-notification.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5_3/lib/php') in /home/content/71/9633471/html/byb/wp-content/plugins/wpmudev-videos/wpmudev-videos.php on line 455

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/content/71/9633471/html/byb/wp-content/plugins/wpmudev-videos/wpmudev-videos.php:455) in /home/content/71/9633471/html/byb/wp-content/plugins/botdetect-wp-captcha/wp-botdetect-captcha.php on line 205

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/content/71/9633471/html/byb/wp-content/plugins/wpmudev-videos/wpmudev-videos.php:455) in /home/content/71/9633471/html/byb/wp-content/plugins/botdetect-wp-captcha/wp-botdetect-captcha.php on line 205
Accu Compaq Presario CQ61 | laptop accu batterij koop

For Reservation Call : 1.888.222.5847


Home » Uncategorized » Accu Compaq Presario CQ61

Accu Compaq Presario CQ61

U hoeft slechts een paar voorzorgsmaatregelen te nemen om de accuduur van de Compaq Presario CQ61 Accu te verlengen. De maatregelen die u kunt nemen hebben betrekking op: de gebruiksduur van de accu en de levensduur van de accu. De gebruiksduur heeft betrekking op de tijd dat u met een enkele volledig opgeladen accu kunt werken. De levensduur van de accu is de tijd die een accu werkt voordat deze vervangen dient te worden. Bovendien kunt u door een tweede accu aan te schaffen, uw mobiliteit vergroten en de gebruiksduur verdubbelen.

Om de gebruiksduur van de accu te verlengen, kunt u het beste het energieverbruik verminderen:
Stel de helderheid van uw scherm zo laag mogelijk, maar nog steeds comfortabel in
Gebruik tijdens het werken op accuspanning zo weinig mogelijk cd’s en dvd’s
Voer geen zware taken uit (zoals spelletjes en het bewerken van video’s) als de Compaq Presario CQ61 van accu spanning wordt voorzien
Schakel apparaten die u niet gebruikt, zoals een draadloos LAN-netwerk of Bluetooth, uit

Om slijtage van de Accu Compaq Presario CQ61 te verminderen, kunt u een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen nemen:
Laad uw accu altijd volledig
Laad voordat u een nieuwe accu gebruikt, deze eerst helemaal op. Ontlaad de accu en laad de accu dan nogmaals volledig op
Gebruik zo vaak mogelijk de wisselstroomadapter

Uw systeem schakelt in de stand stand-by of in de sluimerstand als de accuspanning onder een bepaald peil komt. Op deze manier wordt voorkomen dat er gegevens verloren gaan. Maar om uw accu volledig te kunnen ontladen, moet u deze instellingen uitschakelen. Dit doet u door uw systeem opnieuw op te starten en de BIOS Setup te openen. Laat de Compaq Presario CQ61 ingeschakeld in de BIOS Setup totdat deze wordt uitgeschakeld. De accu is nu volledig ontladen. Sommige systemen beschikken over de BIOS-optie “Calibrate battery” of “Refresh battery”. U kunt deze optie gebruiken om uw accu volledig te ontladen. Wanneer uw systeem een NiMH-accu gebruikt, dient u de accu regelmatig op te laden, te ontladen en opnieuw op te laden. Bij een Li-Ion-accu zijn deze handelingen minder vaak nodig, maar worden aangeraden wanneer u merkt dat de gebruiksduur van de accu afneemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>